P R O V E N T U S

Relatude CMS | Proventus

Optimalisere ditt innhold med Relatude

 

Headless CMS (Content Management System)

Relatude er en publiseringsløsning som gjør det lettvint å redigere innhold på nettsider, intranett og nettbutikker. Relatude ble startet opp av et norsk kompetansemiljø som brenner for brukervennlige og fleksible løsninger for innholdshåndtering. Sammen med våre partnere har vi bygget opp et solid økosystem med sertifiserte konsulenter, slik at vi raskt kan bistå kundene våre med enkel og smidig implementering.

Fokus på brukervennlighet, fleksibilitet og skalerbarhet

Selv om Relatude er en avansert innholdsplattform med mye funksjonalitet, er løsningen enkel og intuitiv å bruke. Webredaktører som velger Relatude opplever at de blir mer effektive på grunn av det brukervennlige grensesnittet og de ulike valgmulighetene som ligger i løsningen. Den tekniske løsningen i bunn er skalerbar og utvikles stadig videre med ny funksjonalitet.   

En robust datamodell og et kraftig API gir stor fleksibilitet i bruksområder. Derfor velger noen av våre kunder å bruke Relatude til andre prosjekter utover tradisjonell CMS, som f.eks. fagsystemer og e-læring.   

Driften av løsningen er også fleksibel. Man kan bruke alle skyløsninger som støtter .NET. I tillegg kan Relatude driftes i andre oppsett som støttes av .NET. Vi tilbyr også Relatude Cloud som et godt og sikkert alternativ.  

Headless CMS

Headless CMS tilgjengeliggjør innhold via API´er (Application Programming Interface). Det kan være tekst, bilder eller video til ulike app´er, mobile enheter, bot´er og andre kanaler der man henter inn det innhold som trengs. Funksjonalitet og design er adskilt fra selve publiseringsløsningen og er utviklet med tanke på å returnere innhold fra et API. Vi kaller det API fokusert CMS. Vi gir kundene våre mulighet for å kombinere tradisjonell CMS med Headless.

Innebygget AI funksjonalitet  

For å booste produktiviteten hos redaktører som bruker Relatude, har vi integrert en rekke nyttige AI funksjoner fra Open AI og ChatGPT4;

  • Semantisk søk – søk basert på innhold og mening, ikke bare søkeord
  • Intelligent Q&A – søkemotor som kan besvare komplekse spørsmål basert på informasjon i ditt innhold
  • Bilde retusjering – funksjonalitet som enkelt kan fjerne bakgrunn, tekster eller gjenstander fra bilder 
  • Tekst redigering – skaper tekster basert på nøkkelord og beskrivelser og omformulerer og forbedrer tekster i ulike stilarter

Les mer om Relatude på relatude.no eller relatude.com

Ta kontakt med oss for en uformell prat om hva Relatude kan gjøre for din virksomhet.