God dialog med medlemmene dine med hjelp av Orgsys

Orgsys er et modulbasert medlemssystem som gir organisasjoner muligheten til å ta bedre vare på sine medlemmer og givere. Enten målet er å øke medlemsmassen, få flere faste givere eller å hente inn flere enkeltdonasjoner – vi hjelper deg på veien. Vi forenkler din arbeidshverdag med en kombinasjon av en god løsning, smarte automatiseringsmuligheter og flinke rådgivere.  

Medlemshåndtering i praksis

Vår løsning dekker alle basisfunksjonaliteter som medlemspleie, «Min side», kurs og arrangement, betalingsalternativer, tillitsvalgte og mye mer. Vi har lang erfaring med integrasjoner mot økonomisystem og andre tredjepartssystem, slik SMS gateway, nyhetsbrev, Adstate, og andre.

For organisasjoner er det mange ulike oppgaver å holde styr på. Derfor er vi opptatt av å ikke bare være leverandører av en IT-løsning.

Er du usikker på om GDPR-forordningen er godt nok ivaretatt hos dere?

Hvilke betalingsalternativer er det lurt å presentere til nye medlemmer?

Hvorfor er god datakvalitet avgjørende for bedre oppfølging av dine medlemmer?

Vi står klare til å besvare dine spørsmål og løse de utfordringer du måtte ha.

Vårt team har lang erfaring med å bistå en rekke organisasjoner med medlemssystem. Gjennom vår kundesupport får du alltid den hjelpen du trenger. 

Automatisering av oppgavene 

La systemet gjøre jobben for deg. Orgsys tilbyr flere nivåer av automatisering. Man kan enten velge automatisering av enkeltoppgaver eller ta steget til full automatikk med Autoflyt. Vi hjelper deg med å velge den løsning som fungerer best for din organisasjon.   

Redningsselskapet, Skiforeningen og Nasjonalforeningen for Folkehelsen er eksempel på organisasjoner som bruker Orgsys.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 47 600 800 eller e-post post(at)proventus.no for en uforpliktende prat om hva Orgsys kan gjøre for din virksomhet.