Proventus_0145
Vi er stolte over våre medarbeidere som vi mener er bransjens dyktigste.
Proventus er både et konsulenthus og et programvareselskap. Sammen med våre kunder skaper våre konsulenter fleksible og skreddersydde løsninger i skyen. I tillegg har vi en egenutviklet programvareportefølje der vi tilbyr standardiserte løsninger som omfatter en skalerbar webplattform med innebygget AI (Relatude), et medlemssystem for frivillige organisasjoner (Orgsys) og et Asset Management system for god logistikkhåndtering (Merida).

Vi er stolte over våre medarbeidere som vi mener er bransjens dyktigste. Vi legger til rette for personlig og faglig vekst og utvikler oss stadig videre i tråd med vår filosofi om livslang læring. Derfor tilbyr vi fordyping innen fag, sertifiseringer, spennende innovasjonsprosjekter og muligheten for å bryne seg på cutting edge teknologi.  

Våre kunder er fremtredende aktører i både offentlig sektor og næringslivet. Flere av våre prosjekter er samfunnskritiske. Kundene våre setter pris på at vi er tilgjengelige og evner å omstille oss raskt etter behov. Vårt fokus på å skape bærekraftige løsninger med høy kundeverdi har bidratt til at våre kunder velger å fornye sitt samarbeid med oss.

Proventus_0167_CROP
Vi jobber systematisk med mangfold og inkludering. Vi legger til rette for kompetanseheving og utviklingsmuligheter for alle ansatte.