Teknologi

Vi hjelper virksomheter med å modernisere datasystemer og skreddersy løsninger for skyen

Dagens teknologilandskap er uoversiktlig og krevende å sette seg inn i. Som konsulentselskap er det vår oppgave å hele tiden ligge i fremkant av utviklingen, slik at vi kan hjelpe våre kunder med å raskt finne frem til den beste løsningen for deg og din virksomhet. 

Microsoft teknologi

Proventus har lang erfaring med en rekke komplekse prosjekter som gjør at vi har opparbeidet spisskompetanse på systemutvikling innen .NET og Azure. Vi er lidenskapelig opptatt av ny teknologi og de muligheter som finnes og er Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) og Microsoft Independent Software Vendor (ISV).

Open AI 

Proventus var en av de første i Norge til å få tilgang til 4.0 Api'ene til ChatGPT. Vi jobber kontinuelig med å forbedre opplevelsen for både brukere og redaktører ved hjelp av AI. Ved å integrere OpenAI i CMS, kan nettsider tilby mer personlig tilpasset innhold til besøkende gjennom automatisert innsikt i brukerpreferanser og søkemønstre. Dette ikke bare sparer tid, men forbedrer også kvaliteten på innholdet som publiseres. Teknologien kan også brukes til å generere chatbots og automatiserte kundeservicesvar, forbedre effektiviteten i kundeservice og gi raskere og mer nøyaktig respons til brukernes henvendelser. Slik transformasjon av CMS ved hjelp av OpenAI teknologi bidrar til å øke produktiviteten og forbedre brukeropplevelsen på nettsteder og digitale plattformer.

.NET

.Net er Microsofts rammeverk for programvareutvikling som er en del av operativsystemet Microsoft Windows. Det inkluderer koding, programvareutvikling og utvikling av skytjenester. Noen av kundene våre ønsker hjelp med modernisering og videreutvikling av en eksisterende løsning. Andre trenger hjelp med å designe og bygge en løsning fra bunn. .NET teknologien utvikles i et rasende tempo og mulighetene er uendelige.

Azure

Azure er Microsofts plattform for generell databehandling som tilbyr unike muligheter for karboneffektiv lagring i skyen. Plattformen består av mer enn 200 produkter og skytjenester som kan bidra til modernisering av eksisterende system og utvikling av nye løsninger. Azure tilrettelegger for design, utvikling og administrasjon av programmer på tvers av skyer, verktøy og rammeverk. Kontinuerlig innovasjon i Azure støtter opp under utviklingen for morgendagens løsninger.

Proventus_0417

Progress teknologi

Proventus har samlet Norges ledende eksperter innenfor Progress teknologi. Våre medarbeidere som har spisskompetanse innenfor Progress, jobber både med utviklingsprosjekt hos våre kunder i tillegg til vedlikehold og support av våre egenutviklede løsninger som er bygget på Progress teknologi. 

Progress ble startet opp av et knippe MIT studenter i 1981 med Joseph W. Alsop i spissen. Opprinnelig fokuserte man på relasjonsdatabaser, men under årenes løp er det blitt gjort en god del oppkjøp og produktporteføljen har ekspandert tilsvarende. Nå omfavner Progress alt fra løsninger for system integrasjon, datainteroperabilitet til applikasjonsutvikling inkludert Software as a Service.

Fleksibilitet og innovasjon

Vi kan både fornye en eksisterende løsning eller bygge en ny løsning fra bunn. Vi har lang erfaring med å utvikle en rekke ulike løsninger som for eksempel online bookingsystem for treningssentre, skreddersydde fakturaløsninger for inkassoselskap og pensjonsordninger. 

Vi bistår både med enkelt konsulenter, ressursforsterkning eller hele prosjektteam for å løse en oppgave, alt etter våre kunders behov. 

Ta kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg og din virksomhet.

Oslo_operaen-05
Vi bistår både med enkelt konsulenter, ressursforsterkning eller hele prosjektteam for å løse en oppgave, alt etter våre kunders behov.