Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Proventus?

Vi er et IT-selskap med et bredt og solid kompetansemiljø innen både utvikling og forvaltning. Dels utvikler vi digitale skreddersydde løsninger på spesifikasjon for våre kunder. I tillegg leverer vi standardiserte tjenester og løsninger som vi selv har designet og utviklet. Vår egen portefølje omfatter blant annet et medlemssystem for organisasjoner, et logistikksystem for sykehus og en plattform for CMS. 

Nå ønsker vi å vokse og er på utkikk etter nye kolleger.

Sosialt og hyggelig arbeidsmiljø

Vi er store nok til å ha et bredt fagmiljø på tvers av selskapet og vi har god kapasitet til å levere prosjekter. Vi er likevel små nok til at alle kjenner hverandre. Vi har en flat struktur og lav terskel for å sparre med kolleger. Hos oss vil du være en del av et miljø som trives i hverandres selskap og som er glade i å snakke om stort og smått.

Vi holder til i nye lokaler midt i Oslo sentrum, med kort vei til kollektivtrafikk og alle fasiliteter som byen har å by på.

Kontinuerlig kompetanseheving

Vi tar godt vare på våre ansatte og bryr oss om menneskene vi jobber med. Det skal være lett å bli sett og hørt i Proventus og våre medarbeidere har store muligheter for å påvirke sin egen arbeidshverdag. Vi tror det er veien å gå for at våre medarbeidere skal trives og levere gode løsninger til kundene våre.

Kompetanseheving er alfa og mega. Det er viktig for oss å legge til rette for at de som jobber hos oss skal få utvikle seg og sine ferdigheter. Vi setter av tid til å oppdatere oss på ny teknologi, og belønner de som ønsker å ta nye sertifiseringer. Vi har jevnlige samlinger hvor vi dykker dypt ned i ulike fagområder og problemstillinger innen tjenestedesign og utvikling.

Vi har kunder av alle størrelser i forskjellige bransjer. Vi utvikler innovative og bærekraftige løsninger for kundene våre. Vi har spisskompetanse på løsninger basert på Microsoft .NET og Progress-teknologi.

Flere av våre innovative prosjekt og løsninger er samfunnskritiske. Vi har blant annet utviklet AFP-systemet for privat sektor. I tillegg forvalter vi kritiske systemer for en av Norges mest folkerike kommuner.

Vi tilbyr spennende oppgaver, fleksibilitet i hverdagen og konkurransedyktige betingelser. Vi har også gode forsikrings- og pensjonsordninger og legger tilrette for at du som konsulent ikke skal bruke tid og energi på administrative ting. Det tar vi oss av.

Send din CV til Jon.Jacobsen(at)proventus.no så tar vi kontakt med deg.