Proventus annonserer versjon 7 av Relatude, den innovative CMS- og E-handelsplattformen

Oslo, Norge - 09. nov 2023 – Proventus AS, selskapet bak CMS og E-handelsplattformen Relatude, kunngjorde i dag utgivelsen av versjon 7, en utgivelse med avanserte AI-funksjoner og støtte for .Net 7 som hovedfunksjonene.

"Relatude 7 er en viktig utgivelse for Relatude. Relatude har vært en pioner innen bruk av AI i CMS og E-handel i lang tid. Tidligere har bruken av AI i Relatude hovedsakelig vært fokusert på bilder og tilhørende innhold på grunn av tidligere begrensninger i AI-teknologi.

Med denne utgivelsen har vi utviklet en rekke nye funksjoner hovedsakelig fokusert på tekst, for å dra nytte av kraften til moderne store språkmodeller (som chatGPT). De nye AI-teknologiene har også forbedret våre bildefunksjoner. På grunn av samarbeidet med Microsoft har vi hatt tidlig tilgang til Azure OpenAI GPT4. Dette har vært svært gunstig og en viktig faktor i hvorfor vi nå kan tilby så avansert AI-funksjonalitet.

Mens de fleste av våre konkurrenter også lanserer AI-funksjoner basert på LLM-er, har vi gått dypere og utviklet vår egen vektordatabase og semantiske søkemotor. Disse avanserte AI-funksjonene er dypt integrert med innholdet i Relatude. Dette gjør det mulig for partnerne våre å levere banebrytende AI-webprosjekter til lavere kostnader enn konkurrentene," sier Ole Gulbrandsen - Avdelingsleder, Relatude i Proventus.

.Net 7-støtte

Relatude 6 la til støtte for kryssplattform .Net i Relatude via .Net 6-støtte. I denne utgivelsen har vi lagt til støtte for .Net 7, som bringer nye funksjoner og enda bedre ytelse til .Net-plattformen. .Net 7 er det raskeste mainstream web-rammeverket på Tech Empower-benchmarken[1]. Ytelse betyr fleksibilitet og er noe vi prioriterer og verdsetter.

Relatude Copilot

For å hjelpe redaktørene med å dra nytte av den nye AI-funksjonaliteten, har Relatude 7 en ny AI-kamerat: Relatude Copilot. Relatude Copilot hjelper redaktørene med å omskrive, formulere, redigere og oppsummere tekst, samt generere illustrasjoner og bilder som en del av arbeidsflyten deres. Kjedelige og ofte glemte oppgaver som å skrive meta-beskrivelser kan gjøres med et tastetrykk.

Semantisk søk og vektordatabase

Tekstsammenligningssøk har vært hovedmetoden for å utføre søk i lang tid. Det fungerer ved å sammenligne ord og setninger for å finne en match i en tekstbasert søkeindeks.

Store språkmodeller (LLMer) gjør det mulig å søke etter innhold som har en lignende betydning og ikke bare sammenligne tekst. Dette gir en mye bedre søkeopplevelse for brukerne. Relatude 7 leveres med en semantisk søkemotor som drives av vår egen vektordatabase.

Forbedrede bilde-AI-funksjoner

Relatude har vært kjent for den kraftige bilde-APIen og bildeeditoren. De siste årene har bildefunksjonaliteten brukt AI-teknologi. I denne utgivelsen har det meste av AI-funksjonaliteten blitt oppgradert for å bruke bedre AI-teknologi. Dette betyr at AI-operasjoner fullføres raskere og med bedre kvalitet.

Mer på vei

Relatude 8 er allerede i en avansert utviklingsfase, og er planlagt å bli utgitt rundt slutten av året. Følg med for informasjon om alle de spennende funksjonene den vil bringe.

Om Relatude CMS

Relatude CMS er et .NET-basert hodestyringsnettinnholdsstyringssystem (WCM) drevet av Relatude Content Engine. Designet for fremtiden for innholdsstyring, drar det nytte av fordelene med strukturert innhold ved å bruke en innholdsgraf. Grafen er nøkkelen til å levere verdi til kunden. Relatude er tilgjengelig som en SaaS i Relatude Cloud, men det kan også være vert for lokale eller hvilken som helst standard hosting som støtter .Net.

Om Relatude E-handel

Relatude E-handel er en unik .NET-basert hodestyringsplattform for e-handel drevet av Relatude Content Engine. Den tilbyr det ultimate innen fleksibilitet og utvidbarhet for komplekse e-handelsprosjekter.