Proventus_0361
Vi bistår våre kunder med både ressursforsterkning i form av enkeltkonsulenter eller hele prosjektteam for å løse en oppgave, alt etter behov. 

Konsulenttjenester

IT Rådgivning – vi hjelper våre kunder med å finne den rette løsningen, kutte kostnader og bli mer effektive.

Prosjektledelse – vi tilbyr IT prosjektledelse fra prosjektets start til måloppnåelse. Vi ivaretar en god og effektiv gjennomføring for å sikre et fremtidsrettet og bærekraftig resultat.

Arkitektur – vi hjelper deg med å legge en plan for hvordan IT-løsningen skal fungere, passe sammen med eksisterende løsninger, sikre best mulig utnyttelse og ivareta de muligheter som allerede finnes i din virksomhet.

AI - har vært et fokusområde for Proventus i lang tid. Gjennom vårt samarbeid med Microsoft fikk vi tidlig tilgang på Azure Open AI GTP-4 og det har vært en viktig katalysator for vårt arbeid med å utnytte AI til funksjonalitet som gir praktisk verdi.

Systemutvikling – vårt solide kompetansemiljø innenfor utvikling kombinerer innovasjon og teknologi for å gi våre kunder skreddersydde digitale løsninger som setter brukeren i sentrum.

Applikasjonsforvaltning – effektiv applikasjonsforvaltning gir bærekraftige IT-løsninger og sørger for langsiktig verdiskaping for virksomheten.

 

Vi bistår våre kunder med både ressursforsterkning i form av enkeltkonsulenter eller hele prosjektteam for å løse en oppgave, alt etter behov. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg.