Proventus er et IT-konsulentselskap i vekst med et bredt og solid kompetansemiljø innen utvikling og forvaltning. Vi utvikler tjenester etter skreddersøm for våre kunder, men har også standardiserte løsninger som vi selger og vedereutvikler.

Selv om vi ikke er så mange (ennå), leverer vi svære og virksomhetskritiske løsninger. Vi har blant annet utviklet medlemssystemet for Redningsselskapet og for Skiforeningen. I tillegg forvalter vi kritiske systemer for en av Norges mest folkerike kommuner.

 

SOSIALT OG HYGGELIG ARBEIDSMILJØ

Selskapsstørrelsen er vår fordel. Vi er store nok til å ha et bredt fagmiljø på tvers av selskapet, ha stor leveransekraft og bli tatt seriøst. Vi er likevel små nok til at alle kjenner hverandre og vi ikke har et stort og uoversiktlig hierarki. I Proventus er vi nemlig opptatt av å ha en flat struktur, og lav terskel for å spørre kolleger om råd og hjelp. Hos oss vil du jobbe med mennesker som trives i hverandres selskap og som er glade i å snakke om stort og smått. Vi er flinke og fokuserte på jobben vår, men passer på å ha sosialt moro også. En gang i året drar vi på tur til en av Europas storbyer. Både for hyggelig teambuilding, men også faglig påfyll. Det kan også nevnes at vi nylig flyttet til nye lokaler midt i Oslo sentrum, med kantine, alle fasiliteter og kort vei til kollektivtrafikk og det meste hovedstaden har å by på.

 

KONTINUERLIG KOMPETANSEHEVING

Vi tar godt vare på våre ansatte og bryr oss om menneskene vi jobber med. Det er viktig for oss å legge til rette for at de som jobber hos oss skal få utvikle seg og sine ferdigheter. Det skal være lett å bli sett og hørt i Proventus. Vi tror det er veien å gå for at våre konsulenter kan levere gode løsninger til kundene våre.

Derfor tilbyr og oppfordrer vi våre ansatte til å oppdatere seg på ny teknologi, og belønner de som ønsker å ta nye sertifiseringer. Kompetanseheving er avgjørende for yrkesgruppen vår. Derfor har vi jevnlige samlinger hvor vi dykker dypt ned i områder alle moderne utviklere kommer borti i sin hverdag.

Vi er Microsoft Partner med spisskompetanse på løsninger basert på Microsoft .NET samt Progress-teknologi. Hos oss finner du både fullstack-utviklere og folk som spesialiserer seg innen front- og backend-utvikling.

Hos oss får store muligheter til å påvirke egen arbeidshverdag. Vi har varierte kunder av alle størrelser i forskjellige bransjer. Vi utvikler back-end, front-end og kompliserte systemer for kundene våre. Det mangler ikke på utfordrende oppgaver om du har lyst til å settes på prøve.

Vi har vært i markedet lenge, så vi er godt forbi etableringsfasen. Det er orden i sysakene våre, og vi kan selvfølgelig tilby konkurransedyktige betingelser. Blant annet kan vi nevne gode forsikringsordninger, og systemer for tilrettelegging for ansatte. Som konsulent skal du ikke bruke tid og energi på administrative ting. Det tar vi oss av.

Send din CV til jon.jacobsen (@) proventus.no så tar vi kontakt med deg.