Utvikling

Vi hjelper virksomheter å modernisere datasystemer og skreddersy løsninger for skyen

Vi i Proventus har mange års erfaring med å modernisere IT-systemer, bistand ved migrering til skyen eller ved utleie av utviklere. Vi leverer både enkeltkonsulenter og utviklerteam til våre kunder.

Modernisering av IT systemer

Vi bygger det it-systemet du trenger når du ikke finner et standardsystem som støtter din forretningsmodell og dine behov. Det være seg en løsning for booking, bestillinger, ressursstyring eller annet som du har behov for. Vi har bygget alt fra online booking på treningssentre til skreddersydde fakturaløsninger for inkassoselskap og pensjonsordninger.

Vi har sertifiserte Azure utviklere og er gjerne med i prosjekter der vi løfter løsninger og systemer over i Azure skyen. Teknologien endrer og utvikler seg raskt, derfor er det for mange nå naturlig å se på drift av sine systemer i skyen fremfor å drifte de selv i egne datarom. Vi bistår våre våre kunder i valg av løsninger, og har god kompetanse på prosessene som sørger for vellykket migrering til skyen.

Migrering til skyen

Har dere driftsløsning av egne systemer som er modne for oppgradering og migrering til skyen? De fleste ser nå gevinsten av å drifte sine systemer i skyen for å bedre ivareta sikkerhet, skalerbarhet og tilgjengelighet. Fordelene med skydrift er store, og vi spesialiserer oss på å migrere systemer fra «gamle» driftsformer og opp i Azure skydrift.

Vår kompetanse

De fleste prosjekter vi jobber med består både av frontend og backend, vi har derfor lagt vekt på å ansette utviklere som behersker “alle” deler av et utviklingsløp. Derfor er de fleste hos oss full stack utviklere, med en spesialisering på enten front-end, back-end, DevOps eller AI. Det betyr at du som kunde treffer folk fra Proventus som har et bredere syn på utvikling enn de fleste og som derved er gode lagspillere i et hvert utviklingsprosjekt.

Ønsker du bistand på nyutvikling eller modernisering og migrering av løsninger over til skyen så nøl ikke med å kontakte oss, enten direkte eller via kontaktskjema her.