Om oss

PROVENTUS HAR GODE PRODUKTER OG DYKTIGE MENNESKER

Vi har et bredt og solid kompetansemiljø innenfor utvikling og vi leverer både konsulenttjenester og produkter designet og kodet etter skreddersøm for våre kunder. Vår styrke ligger i at vi er tilgjengelige og akkurat passe store. Derfor evner vi å omstille oss raskt. Vi tar godt vare på våre ansatte og setter mennesket i fokus. Vi legger til rette for at de som jobber hos oss skal få utvikle seg og sine ferdigheter. Det er slik vi tror våre konsulenter kan levere gode løsninger til kundene våre.

Proventus er både et programvarehus og et konsulentselskap.

Vi utvikler og forvalter spesialtilpassede kjernesystemer for enkeltkunder, og vi leverer standardprogrammer som er ledende innen sine fagfelt. Vi er en IT-leverandør med spisskompetanse på løsninger basert på Microsoft .NET og Progress teknologi.

Vi er sertifisert Microsoft Gold Partner og vårt fagmiljø på MS .NET er aktivt og kunnskapsrikt. Hos oss finner du både fullstack-utviklere og folk som spesialiserer seg innen front- eller backend arbeid. Rammeverk innenfor front-end bestemmes i stor grad av våre kunders valg, og vi etterstreber å få jobbe med de siste rammeverkene i markedet.

Proventus har siden oppstarten av selskapet fokusert på Progress OpenEdge og er den eneste bedriften i Norge som er sertifisert «Premier Service Delivery» Progress Partner. Vi har således mange års erfaring med utvikling, vedlikehold og integrasjon av Progress-baserte løsninger. Vi besitter derfor unik kompetanse på integrasjon og løsninger som kombinerer dette med Microsoft .NET teknologi.

Å jobbe i prosjekt med oss.

Vi etterstreber å forstå hva som er verdi for våre kunder. Vi er derfor en lærende organisasjon og tar til oss innspill fra alle vi samarbeider med. Det er et ønske fra vår side stadig å forbedre arbeidsprosesser som sørger for at vår dyktighet er integrert i bedriftens hukommelse. Dette er en dynamisk prosess og vi lærer hele tiden. Nylig har vi spesialisert oss på god DevOps-flyt.

Dette forsøker vi å ta med oss ut i prosjekt samtidig som vi helst benytter oss av arbeidsmetodikk som fokuserer på smidig utvikling. Vi tror dette sikrer god prosjektdriv og sikker leveranse i henhold til tidsfrister. Slik kan kundene våre være trygge på at bak ethvert produkt levert av oss finnes kontinuitet og kvalitet.

UTVIKLING

Vi forsøker å finne interessante problemstillinger så våre medarbeidere får utnyttet sitt potensial. Fordi vi ønsker å utfordre vår kunnskap, er vi ikke redde for å ta på oss utfordrende oppgaver når vi leter etter nye kunder. Våre utviklere får stadig flere teknologier å bryne seg på gjennom prosjekt hos fremoverlente kunder som Leger Uten Grenser, Fürst Medisinsk Laboratorium og Oslo kommune. Som teknologibedrift ønsker vi å være i stadig utvikling, for utvikling. Derfor oppdaterer vi hele tiden vår kunnskap etter kundens behov og våre egne interesser. Utbyttet av dette er interessante oppgaver for oss, og trygghet for våre kunder på at våre løsninger er up to date.

KOMPETANSE

Vi stoler på at folkene våre følger med på teknologiutviklingen og oppdaterer sin kunnskap, men vi ønsker også å legge til rette for at alle skal få utvikle seg hos oss. Derfor bruker vi mye ressurser inhouse på faglig videreutdanning. Dette gjøres ved å legge til rette for kunnskapsdeling gjennom tech meetups, ha dedikerte faggrupper, finansiere sertifiseringer og ved å sende de som ønsker på konferanser. Vi prøver å legge til rette for at utviklere kan få de mulighetene de ønsker seg hos oss og legger karriereløpet til den enkelte deretter.

KULTUR

Hos oss blir du sett, hørt og fulgt opp. Vi har en delingskultur og spiller hverandre gode. Vi har det også morsomt fordi vi jobber med det vi brenner for. Det tror vi smitter over på våre oppdragsgivere og gir en god atmosfære i prosjekter. Utover at vi har et særdeles hyggelig arbeidsmiljø, legger vi også til rette for hygge, faglig diskusjon og teambuilding gjennom sosiale eventer og reiser. Dette tror vi er spesielt viktig fordi vi tross alt er et konsulentselskap med mange mennesker som jobber utenfor Proventushuset. Hyppig faglig diskusjon over en kopp kaffe i kantinen er også en del av vår hverdag på kontoret, og de som sitter ute hos kunder sparrer vi med daglig gjennom Slack. I vår sosiale kalender kan du lese mer om hva vi gjør for å ta vare på vår kultur.