Oslo_operaen-01

Lag gode nettløsninger med Relatude

Headless CMS 

Relatude CMS (Content Management System) er en publiseringsløsning som gjør det enkelt å redigere innhold på nettsider. Relatude utvikles av et norsk kompetansemiljø som brenner for brukervennlige og fleksible løsninger for innholdshåndtering. Sammen med våre partnere har vi bygget opp et solid økosystem med sertifiserte konsulenter, slik at vi raskt kan bistå kundene våre med enkel og smidig implementering.

Fokus på brukervennlighet, fleksibilitet og skalerbarhet

Selv om Relatude er en avansert innholdsplattform med mye funksjonalitet, er løsningen enkel og intuitiv å bruke. Webredaktører som velger Relatude opplever at de blir mer effektive på grunn av det brukervennlige grensesnittet og de ulike valgmulighetene som ligger i løsningen. Den tekniske løsningen i bunn er skalerbar og utvikles stadig videre med ny funksjonalitet.   

En robust datamodell og et kraftig API gir stor fleksibilitet i bruksområder. Derfor velger noen av våre kunder å bruke Relatude til andre prosjekter utover tradisjonell CMS, som f.eks. fagsystemer og e-læring.   

Driften av løsningen er også fleksibel. Man kan bruke alle skyløsninger som støtter .NET. I tillegg kan Relatude driftes i andre oppsett som støttes av .NET. Vi tilbyr også Relatude Cloud som er en tjeneste som leverer Relatude som en SaaS tjeneste. 

E-handel

Relatude E-commerce er en .NET-basert Headless E-handelsplattform. Den arver all CMS funksjonalitet fra Relatude CMS som gir et unikt godt verktøy til å lage gode innholdssider for produktene dine. I tillegg gir den fleksible innholdsgrafen som ligger i Relatude veldig gode byggeklosser for integrasjoner og PIM funksjonalitet. Løsningen kommer ferdig integrert med de mest populære norske betalingsløsningene, samt en rekke internasjonale betalingsløsninger. 

Fleksibiliteten i løsningen gjør at den godt egnet til prosjekter som ikke kan benytte standard nettbutikkløsninger. Det gjør også at den kan vokse med dine behov. 

image

Headless og API fokusert plattform

Relatude er en headless og API fokusert plattform som tilgjengeliggjør innhold via API'er. Det kan være tekst, bilder eller video til ulike nettsider, app'er, mobile enheter, bot'er og andre kanaler der man henter inn det innhold som trengs. Innhold og presentasjon er helt separert og gir bedre løsninger med lenger levetid. 

Innebygget AI funksjonalitet  

For å booste produktiviteten hos redaktører som bruker Relatude, har vi integrert en rekke nyttige AI funksjoner fra Open AI og ChatGPT4;

  • Semantisk søk – søk basert på innhold og mening, ikke bare søkeord
  • Intelligent Q&A – søkemotor som kan besvare komplekse spørsmål basert på informasjon i ditt innhold
  • Bilde redigering– funksjonalitet som enkelt kan fjerne bakgrunn, tekster eller gjenstander fra bilder. 
  • Tekst redigering – skaper tekster basert på nøkkelord og beskrivelser og omformulerer og forbedrer tekster i ulike stilarter

Du kan kjøpe Relatude direkte fra Microsoft på deres markedplass: Microsoft Azure Marketplace

Les mer om Relatude på relatude.no eller relatude.com

Ta kontakt med oss for en uformell prat om hva Relatude kan gjøre for din virksomhet.