Utvikling

Vi hjelper virksomheter å modernisere datasystemer og skreddersy løsninger for skyen

Vi leverer både enkeltkonsulenter og utviklerteam til våre kunder. Ønsker du kontakt med oss så ring Thomas de Mora på 90103154 eller fyll ut skjema under så kontakter vi deg.

Skreddersøm av it systemer

Vi bygger det it-systemet du trenger når du ikke finner et standardsystem som støtter din forretningsmodell og dine behov. Det være seg en løsning for booking, bestillinger, ressursstyring eller annet som du har behov for. Vi har bygget alt fra online booking på treningssentre til skreddersydde fakturaløsninger for inkassoselskap og pensjonsordninger.

Vi jobber her også mye med kommunal sektor og har god erfaring med å sette opp løsninger som tilfredsstiller de krav som settes til IT-systemer her. Her har vi spesielt jobbet med booking av tjenester og har god erfaring med å sette opp spesialløsninger som støtter tjenesteinnovasjon i sektoren.

Webutvikling

Vi lager moderne webapplikasjoner. Løsninger som er kjappe, sikre, kjører over alt og som er morsomme å utvikle. Alt fra skreddersydde ekspertsystemer for medisinske laboratorier til ruteplanleggere for mannen i gata. Våre utviklere pusher daglig React-, Angular- og Vue-kode hos fremoverlente kunder. Vi følger med i den raske utviklingen innen frontend og har masse engasjement med interne tech-meetups, konferanser i inn-/utland og smittende lærelyst blant våre utviklere.

Fullstack

De fleste prosjekter vi jobber med består både av frontend og backend, vi har derfor lagt vekt på å ansette utviklere som behersker “alle” deler av et utviklingsløp. Derfor er de fleste hos oss full stack utviklere, med en spesialisering på enten front-end, back-end, DevOps eller AI. Det betyr at du som kunde treffer folk fra Proventus som har et bredere syn på utvikling enn de fleste og som derved er gode lagspillere i et hvert utviklingsprosjekt.

Ser du etter kreative frontend-utviklere

Har du behov en som dekker fullstack

Eller er det backend utvikling du trenger

Om du har behov innenfor et av disse områdene, bør du legge igjen mail og mobilnummer så tar vi kontakt med deg.