Personvernerklæring

Dette omfatter Proventus personvernerklæring

  1. Hvilke opplysninger samles inn.
  2. Hva skal opplysningene brukes til.
  3. Hvem har tilgang til opplysningene.
  4. Dine rettigheter.
  5. Bruk av informasjonskapsler.

Hvilke opplysninger samles inn

Personopplysninger du selv oppgir:
Vi samler inn personopplysninger du selv oppgir i skjemaer eller datafelt på våre nettsider, slik som navn, e-postadresse og telefonnummer. Dette gjør vi for å kunne kontakte deg.
Opplysninger som samles inn gjennom bruk av vår nettside:
Proventus har imidlertid informasjonskapsler fra tredjeparter, som for eksempel Google Analytics og Apsis, som er et statistiske verktøy for å måle og evaluere brukeratferd. Når du bruker vår nettside samler vi informasjon om aktiviteten din. Informasjonen som innhentes er følgende:
Opplysninger om nettleser, operativsystem og IP-adresse. Hvilke sider du besøker og varigheten av besøket på våre sider
Eventuelt hvilken lenke du kom fra da du besøkte Proventus.no.

Hva skal opplysningene brukes til

Proventus behandler personopplysninger som mottas via nettsiden når/hvis du for eksempel:

  • søker på en jobb hos oss
  • kontakter oss på e-post
  • ønsker å abonnere på våre nyhetsbrev
  • melder deg på arrangementer i vår regi

Proventus behandler personopplysninger i forbindelse med informasjonskapsler:

Vi gjør dette for å optimalisere brukeropplevelsen og føre statistikk over nettsiden.
Proventus begrenser bruken av informasjonskapsler mest mulig.

Hvem har tilgang til opplysningene

Personopplysninger du selv oppgir når du henvender deg til oss er det et begrenset antall av de ansatte som har tilgang til og det er kun de medarbeideren som trenger å se opplysningene for å svare på deres henvendelse.
Behandling av informasjonskapsler fra tredjeparter kan medføre at personopplysninger blir overført til tredjepart. Denne typen overføringer er beskyttet av hensiktsmessige sikkerhetstiltak i henhold til GDPR.
I forbindelse med bruken av informasjonskapsler kan Proventus behandle personopplysninger om deg.

Dine rettigheter

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende oss e-post til post@proventus.no. Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen én måned.
Innsyn: Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.
Korrigering: Om informasjonen vi har om deg er feilaktig eller ufullstendig kan du be oss supplere eller rette opp informasjonen
Sletting:  Om du ikke ønsker at det skal lagres/behandles noe informasjon
Feilaktig: Om du mener vi behandler personopplysninger dine feilaktig kan du sende en  klage til Datatilsynet.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

En informasjonskapsel (cookie) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Noen av informasjonskapslene er nødvendige for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere. Vi ønsker å bruke informasjonskapsler for å analysere bruken av våre nettsider.

Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren din.

Vi ønsker å informere om at vi benytter oss av Google Analytics. Tjenestene bruker informasjonskapsler for å måle trafikken på vår nettside, for å samle statistikk og kunne gjennomføre analyser for å forbedre vår tjeneste.

Når du bruker våre nettsider blir det samlet inn følgende opplysninger:

  • Din IP-adresse, nettleser og operativsystem
  • Din lokasjon
  • Tidspunkt for besøk
  • Hvilke sider du besøker og varigheten av besøket på Proventus.no
  • Hvilken lenke du kom fra da du besøkte Proventus.no

Sist oppdatert: 06. 03. 2020