Karriere

Arkitekt med Azure cloud erfaring søkes

Flere og flere løsninger løftes opp i skyen og vi er med på den reisen. For oss som Microsoft gold partner er det naturlig å styrke oss på Azure Cluod baserte løsninger. I den forbindelse søker vi nå en arkitekt med kompetanse og erfaring fra skybaserte løsninger.

Vi søker etter deg som kan være et faglig fyrtårn internt og eksternt. Dette innebærer at du har god faglig tyngde og flere års erfaring med systemutvikling og skyløsninger (Azure). Du motiveres av å dele din verdifulle kunnskap med andre. Det er en fordel om du har erfaring fra konsulentbransjen.

Se også: Vi har utvikling i DNA’et vårt

Frontend

Vi lager moderne webapplikasjoner. Løsninger som er kjappe, sikre, kjører over alt og som er morsomme å utvikle. Alt fra skreddersydde ekspertsystemer for medisinske laboratorier til ruteplaneggere for mannen i gata. Våre utviklere pusher daglig React-, Angular- og Vue-kode hos fremoverlente kunder. Vi følger med i den raske utviklingen innen frontend og har masse engasjement med interne tech-meetups, konferanser i inn-/utland og smittende lærelyst blant våre utviklere.

Backend

Syns du det er mer spennende med robust kode på serveren enn fancy grensesnitt på topp? Vi trenger deg også! Med backend mener vi API-programmering i C# med rammeverk som Entity Framework og ASP.NET. Vi benytter oss av ulike metodikker, med en stødig hånd på databasen eller skyløsningen bak, og ikke minst med fokus på sikkerhet. Samtidig har vi også et stort fokus på god håndtering av kildekode, automatisert build/deploy, testing og overvåkning.

Fullstack

De fleste prosjekter vi jobber med består både av frontend og backend, så det er en særdeles nyttig egenskap om man føler seg kallet til og kan jobbe i begge leire! Vi trenger dyktige mennesker i hele prosessen fra idé, arkitektur, frontendutvikling, backendutvikling til testing, driftsoppsett og prosjektstyring. Som en Microsoft Partner er vi også opptatt av å ta kurs og sertifiseringer. Hos oss får du muligheten til å utvikle deg innen flere områder om du vil.

Vi ser etter frontend-utviklere

Vi ønsker oss flere fullstack-folk

Vi har alltid behov for flere på backend

Om du har ferdigheter og erfaring innenfor et av disse områdene, bør du legge igjen mail og mobilnummer så tar vi kontakt med deg.

Vi ønsker deg som har:

Erfaring som utvikler i .NET eller JavaScript

Jobbet med Entity Framework og ASP.NET

Kjennskap til SQL Server, C# og Linq

Vært innom Angular, React eller Vue

Lyst til å jobbe som utvikler i team

Vi setter pris på:

Høyere utdanning innen IT

En nysgjerrig og åpen holdning

Både nyutdannede og erfarne

Interesse for testdrevet utvikling

Ryddig og solid kode

Vi kan tilby deg:

En inkluderende arbeidsplass

Fokus på faglig utvikling

En omfattende sosial kalender

Gode arbeidsverktøy

Et sterkt fagmiljø

Proventus does not accept resumes from agencies with whom we do not have an agreement. Please do not forward resumes to our jobs alias, Proventus employees or any other company location. Proventus is not responsible for any fees related to unsolicited resumes.