Hva vi jobber med

Vi kombinerer kreativitet og teknologi for å gi deg som kunde unike digitale løsninger på dine utfordringer.

Med lokaler i hjertet av Oslo, spisskompetanse på våre fagfelt og rause medarbeidere leverer vi solide og nyskapende IT-løsninger til organisasjoner i privat og offentlig sektor.

Kompetanse

Microsoft .Net

Vi er sertifisert Microsoft Gold Partner og vårt fagmiljø på MS .Net er aktivt og kunnskapsrikt. Hos oss finner du både full stack utviklere og folk som spesialiserer seg innen front- eller backend arbeid.

Rammeverk innenfor front-end bestemmes i stor grad av våre kunders valg, og vi jobber daglig med de siste rammeverkene i markedet.

Progress

Proventus har siden oppstarten av selskapet fokusert på Progress OpenEdge og er den eneste bedriften i Norge som er sertifisert «Premier Service Delivery» Progress Partner. Vi har således mange års erfaring med utvikling, vedlikehold og integrasjon av Progress-baserte løsninger.

Prosjektgjennomføring

Vi etterstreber å forstå hva som er verdi for våre kunder. Vi er derfor en lærende organisasjon og tar til oss innspill fra alle vi samhandler med. Vi forsøker stadig å forbedre arbeidsprosesser som sørger for at vår dyktighet er integrert i bedriftens hukommelse. Vi benytter oss helst av arbeidsmetodikk som fokuserer på smidig utvikling. Dette tror vi sikrer god prosjektdriv og sikker leveranse i henhold til tidsfrister. Slik kan du som kunde være trygg på at bak ethvert produkt levert av oss finnes kontinuitet og kvalitet.