Faglig utvikling

Skaper engasjement og kunnskapsdeling på huset

Konsulentene hos Proventus er stort sett en nysgjerrig gjeng som ønsker å lære mer og utforske nye ting. Det ønsker ledelsen også, så det er satt av rikelig med tid til å være med på tech meet-ups der du kan lære om det siste i tech verdenen.

Gjennom et uformelt men artig oppsett kjøres tech meet-up’ene etter en utstrakt anarkistisk tilnærming der utviklerne selv bestemmer tema og gjennomføring av samlingene. Det oppfordres til både å være med på sesjoner der du kan lære noe helt nytt og på sesjoner der du kan fortelle om og lære bort det siste du har vært med på.

Vi er med på forskjellige konferanser som NDC og andre møteplasser, og vi legger vekt på at når noen har plukket opp viktige nye trender ønsker vi at det deles med de som ikke var med på akkurat den konferansen. Slik utfordrer vi hverandre til å plukke opp og dele ny kunnskap fra de konferansene man er med på.

Og vi har flere kreative kvelder sammen på kontoret! Det er alltid interessant når noen kommer med nye lidenskaper som de ønsker å dele med kollegaene. Det sparker fort i gang artige diskusjoner om hva som er best blant ulike verktøy eller tekniske dingser.

I tillegg til det faglige møtes det også til helt uformelle samlinger på kontoret etter arbeidstid der det bygges droner, diskuteres faglige utfordringer over et slag kort, eller bygges modeller i vår 3D printer.