Digitalisering

Ønsker dere å moderniser og migrere IT systemer til skyen?

Vi har jobbet med utvikling og modernisering av IT systemer i snart 30 år og har derved den erfaringen som skal til å for å hjelpe deg på din skyreise.

Microsoft Cloud Solution Provider

Som Microsoft gold partner og Cloud Solution Provider har vi kompetanse og erfaring til å bistå våre kunder med det som i dag går under “skyreisen” For mange er det en noe abstrakt og en vanskelig oppgave ta fatt på. Derved blir man værende med sine gamle og etter hvert utdaterte IT systemer. Men sammen kan vi bryte opp oppgavene og utfordringene slik at det blir en god reise for dere.

Hvorfor migrere til skyen?

Det er mange grunner til å velge sky fremfor tradisjonell drift av IT løsninger, enten det er i eget serverrom eller outsourcet til et driftssenter. Viktigste egenskaper sett fra IT-siden er kontroll, vedlikehold og sikkerhet. Det stilles i dag stadig sterkere krav til innebygget sikkerhet i alle løsninger, ved å ta i bruk Azure cloud nyter du godt av Microsofts enorme fokus på sikkerhet.

Les gjerne mer om Azure her

Hvordan komme i gang

Det er mange veier til mål, vi fortrekker å jobbe etter den enkle og “strake veien” der vi kjører en strukturert prosess for analyse av dagens løsning, setter felles målbilde for hva som skal oppnås og utarbeider en prosjektplan med tilhørende budsjett. Vi har en praktisk tilnærming til og har årelang erfaring med å gjennomføre IT prosjekter på tid og til avtalt kostnad. For å få til det kreves det innsats fra begge parter, og all erfaring viser at det får vi til med motiverte kunder.

Fyll ut skjema for gratis rådgivning

Hvorfor Azure cloud

  • Innebygget sikkerhet og fokus på GDPR
  • Fleksibilitet og skalerbarhet
  • Betal for faktisk bruk av serverkapasitet
  • Vedlikehold og tilgang til ressurser

Vi kan tilby deg:

  • En leverandør som er fokusert på resultater
  • Dokumentert kompetanse og erfaring
  • Strukturert prosess
  • En partner som evner å sette seg inn i dine utfordringer