Vipps hurtigkasse

Sammen med Amnesty International Norge var vi tidlig ute med å lette prosessen for å gi i kampanjer. I februar kjørte Amnesty en kampanje der Vipps hurtigkasse ble testet ut.

Det enkle er ofte det beste som det heter, og det gjelder ikke minst i innsamlingsaksjoner der det ofte er kort vei fra tanke til handling. Men også der det er kort vei til avbrudd ved den minste hindring eller omvei for å få gitt. Det vet alle som jobber med innsamling, så også Amnesty.

Det ble derfor i en kampanje i februar brukt Vipps hurtigkasse for at giverne enda enklere kunne gi sitt ønskede bidrag. Dette ble en stor suksess og du kan lese om kampanjen og løsningen her; https://www.innsamlingsradet.no/tester-vipps-hurtigkasse/

Vi stod for integrasjonen og sammen med Vipps viste vi da at dette er en god løsning som gjør det enklere for giver, men også for Amnesty som organisasjon og andre som ønsker å ta hurtigkassen i bruk. Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om hvordan vi sammen kan gjøre innsamlingsarbeidet enda litt mer effektivt i en hektisk hverdag for giverne.