Proventus leverer kraftige IT-løsninger til blant annet helsesektoren (Merida), frivillig sektor (Orgsys) og en rekke fagapplikasjoner til privat og offentlig sektor. Disse løsningene lever i et økosystem bestående av flere samarbeidspartnere. Nedenfor følger en oversikt over noen av disse aktørene.


99X logo99X

99X forenkler IT for din virksomhet ved å tilby integrasjon, drift og support av dine IT-tjenester. Med utgangspunkt i en moderne IT-plattform sørger 99X for at IT-tjenestene til enhver tid er tilgjengelige for brukeren og at kontrollen over virksomhetens data er ivaretatt. 99X sin målsetning er å være ditt smarteste valg av IT-partnerskap. Vi drifter blant annet Orgsys for flere av våre kunder. Proventus kan også tilby drift av andre Progress-baserte løsninger.


Compello

Compello Gruppen har som målsetning å bli en ledende aktør i Europa innenfor områdene EDI, eFaktura og fakturagodkjenning. De bistår både kunder og partnere med håndtering av fakturaer, transaksjoner og andre bilag på en trygg, rask og sikker måte.

Proventus er forhandler av Compello sine løsninger og disse benyttes typisk i forbindelse med Orgsys-løsningen for frivillige organisasjoner.


LM_Logo_Main_pos

LINK Mobility

LINK Mobility er nordens største leverandør av mobile løsninger for bedriftsmarkedet. Vi leverer tjenester som SMS- gatewayløsninger, Mobil Betaling, kommunikasjonsløsninger, CRM databasetjenester og mye mer. Vi løser din forenings behov for mobil kommunikasjon! LINK Mobility  har mer enn 15 års erfaring fra mobilmarkedet, og har igjennom årene opparbeidet seg betydelig kompetanse innen alle mobile kommunikasjonsløsninger.

Sammen med Proventus leverer Link integrerte SMS- og betalingsløsninger løsninger til et bredt spekter av kunder.


 APSISApsis1

APSIS er leverandør av intelligente e-posttjenester. De utvikler tjenester som gjør at bedrifter og organisasjoner kan skreddersy kommunikasjonen med målgruppene sine.

Proventus har utviklet en integrasjon med Apsis, som gjør at Orgsys fungerer sømløst med nyhetsbrevløsningen til Apsis og viktig informasjon om mottagere går to veier mellom løsningen. Dette bidrar til å effektivisere og spisse kommunikasjonen med givere og medlemmer.


Nets_logo_large_black

Nets

Nets er spesialist på å drive og styrke utviklingen av digitale betalinger. Nets knytter banker, bedrifter og forbrukere sammen i et internasjonalt nettverk som legger til rette for digitale betalinger. Gjennom tilstedeværelse i hele det nordiske markedet leverer Nets en rekke kort- og kontobaserte tjenester samt betalingsløsninger for varehandelen. Orgsys er integrert mot Nets for å sikre effektiv og trygg betalingsformidling.


OXX_logo_web_137x200

OXX

OXX er en totalleverandør av digitale tjenester. OXX hjelper kunder med rådgivning, konseptutvikling, brukeropplevelse, design, implementering, utvikling, integrasjon, drift og forvaltning av skreddersydde webløsninger. De er spesialister innen utvikling på Episerver og har siden 2000 utelukkende jobbet med .NET teknologi fra Microsoft.
OXX har levert over 2500 løsninger til mer enn 500 kunder. OXX har lang erfaring med komplekse front-end prosjekter som er integrert med bedriftens kjernesystemer.
Selskapet (inkl. driftsselskapet Imemo) har over 35 ansatte, majoriteten har 10-15 års erfaring.

Proventus samarbeider med OXX blant annet i prosjekter hvor kunden ønsker et tett samspill mellom Proventus standardløsninger og egne nettapplikasjoner/nettsider.


Bisnode200Bisnode

Ingen annen leverandør i Norge flere kilder, større omfang av data, høyere antall oppføringer, samlet og strukturert i én database enn Bisnode Matchit.

Med integrasjon mellom Bisnode og Orgsys kan du være trygg på kvaliteten på dine data. I tillegg vil du kunne sikre en effektiv oppdatering av data med katalogoppslag.


Puzzel

Puzzels multi-kanale skybaserte kontaktsenterløsning fører sammen alle de elementene som skal til for at tusenvis av brukere skal kunne levere sømløs, brukervennlig kundeservice når som helst, hvor som helst, i hvilken som helst kanal, fra hvilken som helst enhet.

Inkludert i Puzzels løsninger ligger også forskjellige betalingskanaler, slik at det alltid vil være mulighet for organisasjoner og bedrifter å tilby aktuelle betalingsløsninger til alle målgrupper.

Proventus har utviklet integrasjon mot Puzzel slik at kunden kan benytte disse som gateway på SMS-tjenester.


AidBuilderAidbuilder

AidBuilder leverer løsninger for crowdfunding / peer-to-peer fundraising. Målsetningen er å få dine medlemmer og givere til å bli dine innsamlere.

Proventus kan tilby integrasjon mellom Orgsys og AidBuilder, slik at data om nye givere og innsamlere kommer inn i Orgsys.