Vi er en gjeng med pålitelige, nysgjerrige og samarbeidsvillige IT-konsulenter. Vår spisskompetanse er Microsoft .Net og Progress OpenEdge. Uansett om dine systemer skal kjøre på en desktop, mobil, server eller i en nettleseren kan vi lage dem.

Proventus_miljø

Våre konsulenter har ulik erfaring fra nyutdannede til seniorkonsulenter med 30 års erfaring.

Proventus har siden oppstarten av selskapet i 1992 fokusert på Progress OpenEdge. Vi er den eneste bedriften i Norge som er sertifisert «Premier Service Delivery» Progress Partner og vi har 30 års erfaring med utvikling, vedlikehold og integrasjon av Progress-baserte løsninger. Vi har et meget sterkt fagmiljø, som er et av Nordens største, og vi er en drivende kraft i Progress Brukerforening i Norge.

I begynnelsen av 2000-tallet startet byggingen av et Microsoft .Net miljø. Grunnen til dette var ønsket om å fortsette og bygge Proventus til et foretrukket konsulenthus blant våre kunder og for å kunne tilby flere tjenester for potensielle kunder. I dag er Proventus sertifisert Silver Partner og vårt fagmiljø på .Net aktivt og kunnskapsrikt med en god miks av seniorkonsulenter og nyutdannede.